Syida's FotoPage

By: Syida Sham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 8-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark



Saturday, 7-Jul-2007 19:07 Email | Share | | Bookmark
Trip tu bird park!!

my boys..
abah & co
mama & sons
View all 6 photos...
Lama tak gi fp nih. Bz giler. tak der masa libur langsung. Anyway, baru2 ni bawak anak2 jalan ke Bird Park.

Seronoknyer bawak anak2 gi tempat macam ni...penat pun takpe janji anak seronok. daripada pegi mid valley je, baik gi sini. Tiket pun tak mahal. anak2 pun dapat bebas lari. Seronok tengok abah & anak2 bercerita. siap ajuk bunyi burung lagi!! At first haziq & hazim tak berapa suka tapi finally tak nak balik. Biasa la, keje ambik gambar ni memang favourite mama. Sebab tu gambar mama tak banyak. Lagi satu habit mama kalau gi tempat2 best macam ni mesti beli cenderamata buat ingatan. So terbang gak lah duit abah beli replika burung kakak tua untuk mama. TQ abah!!


Thursday, 15-Mar-2007 15:37 Email | Share | | Bookmark
[color=blue]Our Birthday Party Bash.....[/color]

Hello!
Posing jap
Aisey malu pulak
View all 4 photos...
Special invitation to our Atuk & Tah, Nenek & Tuk, Mak Long & Pak Long, Ateh & Acu, Pak Usu, Kakak Nurul & Abang Ajoy...
Don't forget to join us on 24/3/07 ok. Mama dah send invitation card to all. See u there...


Friday, 9-Mar-2007 16:21 Email | Share | | Bookmark
Orang Baru

buah hati mama
buah hati abah juga
alahai....
View all 7 photos...
Assalammualikum...
hello..kami ni orang baru dlm fp nih...baru nak belajar2 buat blog sendiri.
Saje nak share gambar buah hati kami...ISKANDAR ZULQARNAIN..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net